Yael de Keijzer, Human Resources

Ik ben Yaël en zit in mijn laatste jaar International Business aan de RUG. Bij mijn studie heb ik altijd het gevoel gehad dat ik een bepaalde vorm van verbreding miste. Om die reden heb ik ook een minor Politiek en bestuur gedaan, en pak ik hier en daar wat vakken Architectuurgeschiedenis mee. Afgelopen jaar heb ik via een vriendin van me over Enactus Groningen gehoord en was meteen geïnteresseerd. Enactus voegt het sociale en duurzame aspect toe aan ‘business’ dat ik bij mijn studie altijd heb gemist.

Als Human Resource manager ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding van de ondernemingen én de werving en selectie van onze nieuwe teamleden. Mijn doel voor 2019 is om er samen met Andrea voor te zorgen dat Enactus nog bekender wordt onder de studenten in Groningen en dat we potentiële leden aan zullen trekken die net zo enthousiast zijn over duurzaam ondernemerschap als wij!