Afgelopen week was het dan eindelijk zover! Na maanden van voorbereiding vond het eerste evenement van United Kitchen plaats. United Kitchen is het eerste project van Enactus Groningen waarbij de culturele uitwisseling van integrerende vrouwen in Groningen centraal staat.

Concept
Éen keer per maand wordt er een kookavond georganiseerd waar vrouwen met een multiculturele achtergrond gerechten koken vanuit hun eigen cultuur voor stadjers en studenten. Hierop volgend worden er workshops georganiseerd waar jij zelf kunt leren om deze gerechten te maken. Ondertussen wordt er gewerkt aan een kookboek met de recepten van de vrouwen, die zijn bereid op de evenementen.

Latin Dinner
Op dinsdagavond 29 november om 20:00 uur startte het eerste diner in De Goudvink. Er werd een heerlijk 3 gangen diner geserveerd met als thema Latin. Voor een groep van 50 mensen werd het diner verzorgd voor het zachte prijsje van 7,-. Als voorgerecht werden er empanadas geserveerd, als hoofdgerecht enchiladas en als nagerecht budin de pan. Een diner met smaken zoals het merendeel dat nog nooit eerder had geproefd.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van United Kitchen en het eerstvolgende evenement? Like de Facebook (www.facebook.com/unitedkitchen) en geef je via [email protected] op voor de nieuwsbrief.

Hopelijk tot ziens bij de volgende editie!