BETA

BETA (Bring Elderly Together Again)

BETA werkt sinds februari 2017 aan een concept dat alleenstaande ouderen bij elkaar brengt. Studenten komen zeer regelmatig in aanraking met lege drankflessen. Normaal worden deze in de glasbak gegooid, maar het is een veel grotere uitdaging om van deze oude, lege flessen, nieuwe en duurzame producten te maken, bijvoorbeeld lampen! Ouderen zullen met buurtbewoners bij elkaar komen om dit product te maken. Zo krijgen ze de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en tegelijkertijd actief bezig te zijn. De producten zullen in combinatie met het verhaal achter de maker worden verkocht.

Rosaline de Vetten
Voorzitter

Maaike Broeksma
Penningmeester

Milou Nipshagen
Acquisitie

Sem Foreman
Marketing & Sales

Fleur Brinkman
Human Resources

Het Concept

Concept

BETA is gericht op het samenbrengen van alleenstaande ouderen. Samen met buurtbewoners zullen de ouderen duurzame producten maken. Dit zal niet alleen leiden tot meer contact tussen de ouderen, ook zullen zij actief bezig zijn!

Missie en Visie

Missie

Onze missie is ouderen bij elkaar brengen waarbij zij nieuwe, blijvende sociale relaties opbouwen en waarmee zij wederom actief participeren in de maatschappij.

Visie

Wij vinden dat ouderen nog steeds onderdeel zijn van de maatschappij, daarom willen wij eenzaamheid onder ouderen verminderen door de nabije omgeving daarbij te betrekken. Dit zullen wij bereiken door buurtbewoners en ouderen gerecyclede producten met een persoonlijk verhaal te laten maken om zo bij te dragen aan een duurzame wereld.