De Denktank

De Denktank

De Denktank is verantwoordelijk voor innovatie binnen Enactus Groningen. Het doel van de denktank is om Enactus Groningen te ondersteunen bij het opzetten van nieuwe en duurzame startup ideeën. Het creatieve team kijkt in de wereld om zich heen en ziet maar één ding: kansen. Kansen om nieuwe succesvolle sociale ondernemingen op te zetten en daarmee problemen in Groningen en omgeving aan te pakken!

Ben jij creatief, enthousiast en ruimdenkend? Dan is de denktank iets voor jou!

Wat levert een jaar bij Enactus jou op?

Als deel van de Denktank krijg je de mogelijkheid om jezelf op veel vlakken te ontwikkelen. Je leert hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor de voortgang en het opzetten van een eigen sociale onderneming, waarbij je ontdekt dat ondernemerschap met vallen en opstaan gaat. Je wordt gestimuleerd om out of the box the denken en strategisch te werkt te gaan. Je zal ondersteuned  worden door een lokale partner en bestuur en daarnaast worden verschillende workshops en trainingen aangeboden aan alle Enactus-leden. Ook houd je een groot netwerk over aan een Enactus-jaar. Je ontmoet veel ambitieuze en gezellige studenten en je komt in contact met het bedrijfsleven, andere Enactus studenten in Nederland (zo’n 550) en alumni en partners.

Wat verwachten we van je?

Je zet je zo’n 8 a 12 uur per week in voor de Denktank. Deze uren worden besteed aan het opzetten van een bedrijfsplan en vergaderen met je commissiegenoten. Daarnaast zijn er sociale activiteiten, zoals maandelijkse borrels, ledenweekend en activiteiten georganiseerd door Enactus Nederland. We verwachten dat je minimaal een jaar beschikbaar bent.

Solliciteer Direct

Aanmeldformulier


BestuurOndernemingDenktank


VoorzitterVice-voorzitterMarketing ManagerExterne RelatiesEvents ManagerHuman Resources Manager

[recaptcha]

DEADLINE

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)