Feestjesfabriek

Feestjesfabriek

Sinds december 2017 werkt de Feestjesfabriek aan een concept dat ieder kind de kans gelijke kansen geeft. Één op de vijf kinderen in de provincie Groningen groeit op onder de armoedegrens. Dit kan betekenen dat het kind niet elke avond een warme maaltijd krijgt, op te kleine schoenen loopt en niet lid bij een sportvereniging kan worden. Laat staan dat er budget is voor een verjaaardagsfeestje. De Feestjesfabriek geeft deze kinderen de kans om hun verjaardag te vieren met vriendjes en vriendinnetjes.

Het Concept

Concept

De “Feestjesfabriek” organiseert kinderfeestjes die een kind een kind laten zijn. Er wordt gewerkt middels een one-for-one model. De opbrengst van de kinderfeestjes zal worden gebruikt om gratis feestjes te organiseren voor minderbedeelde kinderen. In samenwerking met kunststudenten van Minerva Academie Groningen zullen verschillende soorten feestjes worden georganiseerd.

 

Missie en Visie

Missie

Wij willen elk kind een leuke en onbezorgde dag bieden. Daarmee bieden we elk kind de kans om zijn of haar verjaardag te vieren of deel te kunnen nemen aan de verjaardag van een vriendje of vriendinnetje.

Visie

Wij vinden dat elk kind een feestje verdiend ongeacht hun achtergrond. Daarmee hopen wij het isolement waar sommige kinderen in verkeren tegen te gaan.

Ons team

Hylkje Terpstra
Projectleider

Maartje Boonen
Financieel manager

Quirien van Unen
Marketing manager

Fiene van Bodegraven
Event manager

Irene Boven
Human Resource manager

Contact

Contact

www.defeestjesfabriekgroningen.nl

Heb je vragen, opmerkingen of tips voor de Feestjesfabriek? Neem contact op via onderstaand formulier.

14 + 13 =