De Feestjesfabriek

Sinds januari 2018 werkt de Feestjesfabriek aan een concept dat ieder kind de kans gelijke kansen geeft. Één op de vijf kinderen in de provincie Groningen groeit op onder de armoedegrens. Dit kan betekenen dat het kind niet elke avond een warme maaltijd krijgt, op te kleine schoenen loopt en niet lid bij een sportvereniging kan worden. Laat staan dat er budget is voor een verjaaardagsfeestje. De Feestjesfabriek geeft deze kinderen de kans om hun verjaardag te vieren met vriendjes en vriendinnetjes.

Concept

De “Feestjesfabriek” organiseert kinderfeestjes die een kind een kind laten zijn. Er wordt gewerkt middels een one-for-one model. De opbrengst van de kinderfeestjes zal worden gebruikt om gratis feestjes te organiseren voor minderbedeelde kinderen. In samenwerking met kunststudenten van Minerva Academie Groningen zullen verschillende soorten feestjes worden georganiseerd.

Missie

Wij willen elk kind een leuke en onbezorgde dag bieden. Daarmee bieden we elk kind de kans om zijn of haar verjaardag te vieren of deel te kunnen nemen aan de verjaardag van een vriendje of vriendinnetje.

Visie

Wij vinden dat elk kind een feestje verdiend ongeacht hun achtergrond. Daarmee hopen wij het isolement waar sommige kinderen in verkeren tegen te gaan.

Het team van De Feestjesfabriek

Femke Hoopman

PROJECTLEIDER 

Loes den Hartog

FINANCIEN

Bente Ellenbroek

EVENTS

Julia Hensbergen

EVENTS

Florien Muntinga

MARKETING

Annemijn de Vries

MARKETING

Liesje Bloembergen

HUMAN RESOURCES

Luna Jansma

EXTERN