Raad van Advies

De Raad van Advies is het adviesorgaan van Stichting Enactus Groningen. De Raad zorgt voor continuïteit, brengt waardevolle kennis en ervaring in en houdt het bestuur scherp. De invulling van de Raad van Advies bestaat uit oud bestuurs- en projectleden (alumni), zij fungeren als een klankbord en houden overkoepelend toezicht op de organisatie.

 

Frederique Vrins

Frederique is in Juni 2018 begonnen als Marketing Manager binnen het bestuur van Enactus. Vanaf Januari 2019 tot Juni 2019 Was zij voorzitter van Enactus Groningen.  In 2019 was Frederique ook verantwoordelijk voor de visuals van de Nationale Competitie.

Andrea de Graaf

In 2016 heeft Andrea de Feestjesfabriek opgericht samen met een paar medestudenten, waarna ze vervolgens projectleider was tot juni 2018. Hierna heeft ze bestuur gedaan als marketing en event manager tot juli 2019.  

Bas Sprenger de Rover

Bas heeft vanaf 2017 twee jaar lang de onderneming United Kitchen geleid als projectleider. Hierna is hij betrokken gebleven in het advies team van UK. 

Hylkje Terpstra

Hylkje is in 2016 begonnen bij Enactus en betrokken geweest bij de oprichting van onze onderneming de Feestjesfabriek. Na eerst 2 jaar financien gedaan te hebben is zij in haar laatste jaar tot 2019 Projectleider geweest. 

Lisa Pothof

Lisa heeft van van juli 2019 tot en met juli 2020 de vice voorzitter rol vervuld binnen het bestuur. Ook heeft zij meegedaan aan ons initiatief omtrent corona ;Thuisschool survival kit.

Saskia Hendriksen

Saskia is in februari 2018 begonnen bij United Kitchen als marketing manager. Na eerst 1 jaar marketing gedaan te hebben is zij in haar laatste jaar bij Enactus tot februari 2020 Projectleider geweest van United Kitchen.

Floor Dulack

Floor is in februari 2019 begonnen als event-manager binnen het bestuur van Enactus. Vanaf juli 2019 tot en met juli 2020 is ze de voorzitter van het bestuur geweest. Gedurende haar tijd is ze onder meer actief geweest tijdens de nationale competitie als spreker en heeft ze zich ingezet voor het Covid-initiatief