Rob ter Burg, Vicevoorzitter

Mijn naam is Rob ter Burg en ben 23 jaar oud. Na het behalen van mijn bachelor Industrial Engineering and Management ben ik dit jaar begonnen aan de master Energy and Environmental Sciences. Afgelopen jaar heb ik gewerkt als adviseur op het gebied duurzaamheid en heb hier ervaren dat winst niet alleen te maken heeft met geld, maar ook met winst op het gebied van duurzaamheid en de impact op de maatschappij. In dat jaar ben ik per toeval in contact gekomen met Enactus Groningen en heb mij hier in juli 2018 bij aangesloten.

Dit jaar zet ik mij in als vicevoorzitter van het bestuur. Ik ben verantwoordelijk voor  het beheren van de financiën en het meten van impact. Daarnaast ben ik samen met Anne ook verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe partners en het onderhouden van de contacten met bestaande partners. Mijn ambitie als vicevoorzitter is om de financiële positie van Enactus Groningen te stabiliseren en daarnaast de impact metingen te verbeteren.