Ruben Bos, Externe Relaties

Mijn naam is Ruben Bos, 22 jaar en momenteel studeer ik de Master Sustainable Entrepreneurship. Naast m’n studie heb ik altijd al de behoefte gehad om een stapje extra te zetten, om zo mezelf te ontwikkelen en nieuwe ervaringen op te doen.

 Toen ik hoorde van Enactus, wist ik gelijk dat dit bij mij zou passen. De missie die Enactus nastreeft, impact maken door sociaal en duurzaam te ondernemen, is een missie die mij erg aanspreekt. Het biedt mij de kans om mezelf te ontwikkelen en veranderingen te starten voor sociale en duurzame kwesties, die met de dag relevanter worden. Tevens geloof ik erin dat de huidige verdienmodellen, gefocust op winst, gecombineerd kunnen worden met aandacht voor de mens en natuur. Ondanks dat Enactus over de hele wereld zit, is er een grote focus op lokale kwesties. Op deze manier zijn de uitdagingen in Groningen tastbaar en dragen wij bij aan de ontwikkeling van de stad.

Met de functie externe relaties zal ik mij focussen op het onderhouden van huidige partnerschappen, sluiten van nieuwe partnerschappen en de samenwerking met sponsoren om zo onze startups naar een hoger niveau te tillen. Samen met onze partners zullen wij onze missie blijven nastreven, een mooie uitdaging voor het aankomende jaar!