Stef ter Beke, Externe Relaties

Mijn naam is Stef en ik ben 22 jaar en studeer Bedrijfskunde BDK aan de RUG. Inmiddels ben ik al 4 jaar woonachtig in Groningen en heb ik een actief lidmaatschap bekleed bij diverse verenigingen. Ontwikkeling naast mijn studie staat bij mij voorop en daarom heb ik voor Enactus gekozen. Enactus biedt mij de kans om me te ontwikkelen als leider met oog voor de sociale en duurzame kwesties die altijd al relevant waren, maar nu in het vizier komen van steeds meer mensen. Als externe relaties ben ik verantwoordelijk voor de werving van sponsoren en het sluiten van partnerschappen met bedrijven wiens expertise gebruikt kan worden om onze startups verder te helpen.


Enactus is een ware toevoeging aan mijn CV, maar zeker aan mij als persoon. Het doet mij beseffen dat verdienmodellen waarin naar winst wordt gestreefd gecombineerd kunnen worden met meer aandacht voor de mens en natuur. Aandacht voor die aspecten kunnen de continuïteit zelfs vergroten en aan mij de taak om bedrijven in Groningen over te halen ons te helpen om dat te bewijzen!