Symposium 2021

Maandag 17 mei is het weer tijd voor het symposium van Enactus Groningen! Dit jaar zullen we het symposium livestreamen vanuit een prachtige locatie: De Graanfabriek. Met als thema Future of Food zullen we in gesprek gaan met ondernemers die zich bezig houden met duurzaam ondernemen in de wereld van eten. Van de duurzame toekomst van de lekkerste snacks, verantwoorde alternatieven voor je favoriete maaltijden tot de grotere onderwerpen, zoals de manier waarop we nu met ons eten omgaan en de rol die indoor farming daarbij kan vervullen. We zullen ze allemaal langs gaan en uiteraard kunnen jullie ook vragen stellen.

Daarnaast is dit ook een fantastische kans om even flink te netwerken! Direct aansluitend op het symposium zal er de mogelijkheid zijn om met alle sprekers om de digitale tafel te zitten.

Het doel is natuurlijk dat je het evenement verlaat met nieuwe kennis, inspiratie en inzichten, maar daarnaast is het Symposium natuurlijk een uitgelezen kans om te netwerken met de sprekers en nieuwe connecties op te doen en kennis te maken met (mede-)studenten die jouw interesse in duurzaam ondernemen delen.
Ook is er ook de mogelijkheid om kennis te maken met andere ondernemingen van Enactus Groningen. Het bestuur zal dan ook aanwezig zijn om antwoord te geven op al je vragen omtrent het actief worden bij één van onze ondernemingen

volg snel ons Instagram account symposiumenactusgro voor updates en aankondigingen!

Enthousiast geworden? koop dan snel hier je ticket!

 

Deelnemen?

Wil jij graag deelnemen aan het symposium vol inspirerende sprekers en workshops?

Koop hier je ticket!

Praktische informatie

Wanneer: 17 Mei
Tijd: 14:00 tot 17:00
Waar: Online

 

Thema

Future of Food
Duurzaam ondernemen in de wereld van eten

 

De Sprekers van Symposium 2020/2021

MARCO AGEMA

SNACKBAR VAN DE TOEKOMST

ARJEN BOEKHOLD

THE GAME CHANGER

IGOR SORKO

MISTER KITCHEN

WOUTER BUTER

ROYALHASKONING DHV

SPREKERS

Marco Agema – Snackbar van de toekomst: Het doel van de Snackbar van de Toekomst is verantwoorde snacks produceren die niet alleen smaakvol zijn, maar waarvan de productie, distributie en bereiding tevens bijdragen aan minder vervuiling, minder verspilling en eerlijke handel.

Arjen Boekhold – The Game Changer: Bij Arjen draait het om impact maken. Hij gelooft dat niemand te klein is om impact te maken en als Game Changer werkt hij samen met partners in vele sectoren om impact te versnellen en te vergroten. Van een eerste brainstorm, het ontwikkelen van strategieën tot de ontwikkeling en uitvoering van een volledige impact-routekaart.

Igor Sorko – Mister Kitchen: Mister Kitchen gelooft dat beter eten begint met betere recepten, en betere recepten beginnen natuurlijk in de keuken. De afgelopen 15 jaar hebben de heren alle hoeken van de wereld bezocht om recepten te ontwikkelen die eigenlijk over de hele wereld geproefd zouden moeten worden. Zo hebben ze onder andere pindakaas in allerlei verschillende smaken, pizzabodems, palmolievrije hazelnootpasta en vegan Mayonaise ontwikkeld die allemaal hun weg wisten te vinden naar de Nederlandse supermarkten.

Wouter Buter – Royalhaskoning DHV: Tijdens zijn studie Technologie Management heeft hij de kracht van innovatie en technologie mogen bestuderen, en dit komt allemaal samen in één concept: Indoor Farming! Waar de gebouwde omgeving, de voedselketen, de behoefte aan lokaal en duurzaam geproduceerd voedsel en innovatie elkaar overlappen en versterken. Wat het precies is en wat het voor ons kan betekenen zal Wouter ons tijdens het symposium komen vertellen! Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd!

De Symposium Commissie 2020/2021

Martine de Rooy

VOORZITTER

Leon Horsman

MARKETING

Saar van Dijk

ACQUISITIE

Lot Roelofs

DAGCOORDINATOR