Vrijwilliger worden

Wil jij graag op vrijblijvende basis actief worden bij Enactus Groningen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger! Zo nu en dan zouden we graag gebruik maken van jouw hulp bij de evenementen die onze sociale ondernemingen organiseren. Wanneer je je bij Enactus Groningen aanmeldt als vrijwilliger houdt dit in dat we je eens in de zoveel tijd een berichtje kunnen sturen met de vraag of je een paar uurtjes beschikbaar bent om te helpen op een evenement. Ben je niet beschikbaar? Geen probleem, volgende keer beter!

Als vrijwilliger bij Enactus Groningen kun je bijvoorbeeld worden ingezet tijdens een kookavond van United Kitchen, georganiseerd door vrouwen met een multiculturele achtergrond; een middag duurzame lampen maken samen met jongeren met beperkte mogelijkheden op de arbeidsmarkt, opgezet door onderneming Selfles; of assisteren tijdens een creatieve middag georganiseerd door de Feestjesfabriek voor kinderen die opgroeien in armoede.

Natuurlijk snappen we het ook als je een voorkeur hebt voor een specifieke onderneming, je kunt dit aangeven zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Nadat je je hieronder hebt aangemeld via het aanmeldformulier zullen we contact met je opnemen om een kort gesprek in te plannen ter kennismaking.

Heb je nog vragen? Mail dan naar: [email protected]

Aanmelden kan hier:

 SelflesUnited KitchenFeestjesfabriek

[recaptcha]