Yael de Keijzer, Human Resources

Ik ben Yaël en ben 21 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor International Business afgerond aan de RUG. Bij mijn studie heb ik altijd het gevoel gehad dat ik een bepaalde vorm van verdieping miste. Er word veel gesproken over revenue, maar het sociale aspect komt bijna nooit naar voren. Afgelopen jaar heb ik via een vriendin van me over Enactus Groningen gehoord en was meteen geïnteresseerd. Enactus voegt het sociale en duurzame aspect toe aan ‘business’ dat ik bij mijn studie altijd heb gemist.

Als Marketing manager hoop ik de naamsbekendheid van Enactus te vergroten. Door andere studenten bewust te maken van de mogelijkheden van sociaal ondernemen kunnen we samen een veel grotere impact maken. Daarom hoop ik dat Enactus over een tijdje een bekend begrip is binnen Groningen!