Ondernemingen

Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe leden die onze ondernemingen willen versterken.
Op deze pagina lees je meer over de ondernemingen waarvoor je kunt solliciteren.

Wil je meer info of meteen solliciteren?
Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar:
hr@enactusgroningen.nl

United Kitchen

United Kitchen organiseert elke maand een internationaal diner waar vrouwen van verschillende culturele achtergronden een driegangendiner bereiden met gerechten uit hun thuisland. De winst die deze diners opleveren wordt gebruikt om onze vrouwen individueel te begeleiden bij hun integratie-traject. Dit doen we door het voeren van individuele gesprekken om in kaart te brengen wat de vrouwen nodig hebben en willen, maar ook door het financieren van cursussen en opleidingen.

De Feestjesfabriek

De Feestjefabriek organiseert kinderfeestjes die een kind een kind laten zijn. Er wordt gewerkt middels een one-for-one model. De opbrengst van de kinderfeestjes zal worden gebruikt om gratis feestjes te organiseren voor minderbedeelde kinderen. In samenwerking met kunststudenten van Minerva Academie Groningen worden er verschillende soorten feestjes georganiseerd.

Selfles

Selfles maakt unieke lichtobjecten van oude wijnflessen. Op deze manier worden de wijnflessen letterlijk in de spotlight gezet. Naast dat de wynflessen worden geupcycled, is het de bedoeling dat de lichtobjecten bewustwording over recycelen creëren en circularisatie zichtbaar maken. Selfles werkt op lokaal niveau en daarom zijn de lichtobjecten 100% leeggedronken en geproduceerd in Groningen.

LeaseShirt

LeaseShirt wil textielverspilling tegengaan door een universeel crewshirt te maken. Evenementskleding wordt nu vaak maar eenmalig gebruikt. LeaseShirts daarentegen worden telkens opnieuw verhuurd, met een gepersonaliseerd, afneembaar label dat per evenement wordt ontworpen. Ieder evenement hetzelfde shirt met een eigen twist, om samen een verschil te maken!