Partners van Enactus

Hoofdpartner Enactus Groningen

Ten Stripes is een duurzaam marketingbureau uit Leek dat zich bezighoudt met de strategie en executie van digitale marketing, waarin ‘De Nieuwe Economie’ bedrijven voorop staat. Met de samenwerking tussen Enactus Groningen en Ten Stripes zijn er dus veel raakvlakken gevonden waar beide partijen elkaar kunnen helpen en versterken. Zo zal Enactus zich aansluiten op het platform ‘SDGimpact’, is er financiële ondersteuning en ruimte voor ‘The Impact Project’ waarbij de projecten (op lokale en nationale schaal) worden geholpen om hun eigen verhaal ijzersterk en oprecht te kunnen vertellen om zo het project en hun impact te laten groeien.

Met Ten Stripes heeft Enactus Groningen een hoofdsponsor gevonden die perfect bij ons past, samen gaan we de krachten bundelen om nóg meer impact te maken. Wij hebben er zin inOm het gebruik van SDG’s te vergroten en om meer impact te maken heeft Ten Stripes SDG impact opgericht. SDG impact is de database waarin je de impact van organisaties kan vinden. Gekoppeld aan de Sustainable Development Goals waar ze zich hard voor maken. Check dit dus vooral even via deze link.

Word partner van Enactus Groningen

Enactus Groningen biedt bedrijven de kans zich met de samenleving te verbinden via de leiders van morgen. Zij spelen een belangrijke rol bij het werk dat we doen en bij de ontwikkeling van studenten tot maatschappelijk verantwoorde ondernemende leiders. Bedrijven bieden Enactus Groningen financiële ondersteuning om de teams te ontwikkelen en het werk voor de projecten voortdurend te verbeteren.

Het partnerschap gaat verder dan enkel een financieel aspect: leiders van de partnerbedrijven krijgen volop de ruimte om hun eigen professionele expertise in te zetten waarmee ze de studenten verder kunnen helpen. Ook kunnen bedrijven hun werknemers betrekken bij Enactus Groningen door hen te laten meewerken aan onze projecten. Samen bereiken we betere resultaten.

Partners Enactus Groningen

Partnerschap op maat

Het Enactus netwerk levert partnerbedrijven interessante zakelijke contacten op. Het partnership is bovendien een waardevolle toevoeging op het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen- (MVO-)profiel van een bedrijf. Ook kunnen bedrijven hun werknemers betrekken bij Enactus Groningen en biedt de betrokkenheid een goede mogelijkheid om met ambitieuze topstudenten in contact te komen. Wat de belangen en doelstellingen van het bedrijf ook zijn – of het nou schaalvergroting is op mondiaal niveau of een meer doelgerichte aanpak – en wat de omvang van uw bedrijf ook is, wij bieden een partnership op maat.

Partners Enactus Nederland

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op door te mailen naar extern@enactusgroningen.nl