Partners van Enactus

Partners Enactus Nederland

Word partner van Enactus Groningen

Enactus Groningen biedt bedrijven de kans zich met de samenleving te verbinden via de leiders van morgen. Zij spelen een belangrijke rol bij het werk dat we doen en bij de ontwikkeling van studenten tot maatschappelijk verantwoorde ondernemende leiders. Bedrijven bieden Enactus Groningen financiële ondersteuning om de teams te ontwikkelen en het werk voor de projecten voortdurend te verbeteren.

Het partnerschap gaat verder dan enkel een financieel aspect: leiders van de partnerbedrijven krijgen volop de ruimte om hun eigen professionele expertise in te zetten waarmee ze de studenten verder kunnen helpen. Ook kunnen bedrijven hun werknemers betrekken bij Enactus Groningen door hen te laten meewerken aan onze projecten. Samen bereiken we betere resultaten.

Partnerschap op maat

Het Enactus netwerk levert partnerbedrijven interessante zakelijke contacten op. Het partnership is bovendien een waardevolle toevoeging op het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen- (MVO-)profiel van een bedrijf. Ook kunnen bedrijven hun werknemers betrekken bij Enactus Groningen en biedt de betrokkenheid een goede mogelijkheid om met ambitieuze topstudenten in contact te komen. Wat de belangen en doelstellingen van het bedrijf ook zijn – of het nou schaalvergroting is op mondiaal niveau of een meer doelgerichte aanpak – en wat de omvang van uw bedrijf ook is, wij bieden een partnership op maat.

Partners Enactus Groningen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op door te mailen naar [email protected]